• Gratis parkeren
  • Op maat gemaakt
  • De koffie staat klaar
  • Vragen? Bel: 0523-615495
Vragen of hulp nodig? 0523-615495

Truien en vesten voor een natte zomer

Door Kim Evers - 12 augustus 2016 - Trends
 
Bah, dit is toch geen zomer.. 

Is het wel echt zomer? Die vraag kan je al snel stellen met dit saaie natte weer. En wij zijn niet de enige die deze vraag stellen. Sommige bakkers beginnen al weer enthousiast met het bakken van speculaas en oliebollen als reactie op dit slechte weer.

In Twente is donderdag 0 graden gemeten, het moet toch niet gekker worden. Daarom hebben wij voor deze rare dagen de truien en vesten van onze nieuwe herfst collectie even op een rijtje gezet. Om toch wat extra warmte te brengen in deze frisse dagen. 

Natuurlijk is nog niet alles binnen van de herfst/winter collectie van 2016/2017, maar het ziet er al veelbelovend uit.  Voor de dames zijn de kleuren op dit moment nog rustig. Wat natuurlijk niet erg is, omdat ze gemakkelijk te combineren zijn met je favoriete kledingstukken in de kast. Je ziet al een kleine hint van de trends van deze herfst/winter naar voren komen, zoals de grafische prints op het Expresso vest Heather en het bordeaux rode vest van Superdry. 

Expresso vest grijs
Superdry Sweater
Maison Scotch jas grijs
 
Expresso vest Heather
Superdry Sweat vest rood
Superdry sweat vest grijs roze
Yaya Sweater
 

Warme heren kleding voor de zomer

Voor de heren vinden we meteen al wat meer kleur. Je ziet de trends van dit seizoen al naar voren komen zoals de kleuren cobalt blauw, bordeaux rood en mosgroen. Ook De kniepatch op de jeans bij de heren en het gestikte patroon in het bomberjack en de No-Excess trui. De bordeaux rood en de cobalt blauwe kleren staan lekker vrolijk en voor dit saaie weer tegelijk heerlijk warm. Een stel warme sokken van Falke om de tenen warm te houden maken het helemaal af en daarmee is elke man klaar voor onze slechte Nederlandse zomer. 


 
Couture amsterdams blauw scotch soda sweater
Falke lange sokken
G-star jas bordeaux rood
G-star lange jeans herfst
 
No Excess pullover groen
No Excess vest
Scotch Soda amsterdams blauw sweat
Scotch soda sweat grijs