• Gratis parkeren
  • Op maat gemaakt
  • De koffie staat klaar
  • Vragen? Bel: 0523-615495
Vragen of hulp nodig? 0523-615495

Merk in beeld: Scotch and Soda

Door Kim Evers - 07 juli 2017 - Merk in beeld

Scotch and Soda

Het merk Scotch & Soda is opgericht in de jaren '80' en is gevestigd in Amsterdam. In 2001 bundelden de huidige eigenaren hun ervaringen en startte het label in zijn huidige vorm.
In 2002 volgde de re-launch van Scotch & Soda met een collectie voor mannen. Enkele seizoenen later werd het label uitgebreid met een jongenslijn. En niet veel later werd de meisjescollectie gestart. Scotch & Soda heeft wereldwijd 50 eigen winkels en de collecties zijn vindbaar in ruim 7000 andere points-of-sale.

                   

Missie van Scotch & Soda

Scotch & Soda maakt unieke kleding die draagbaar is voor iedereen op elk moment. Het label vindt het belangrijk dat kleding met plezier en liefde wordt gedragen.
De producten van Scotch & Soda zijn rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar! Er wordt geïnvesteerd in het product, waarbij de beste classic en vintage stijlen worden verrijkt met inspirerende ideeën vanuit de hele wereld.Visie van Scotch & Soda

Scotch & Soda is opgericht in de de jaren '80' en binnen korte tijd uitgebreid naar 3 volledige kledinglijnen:  
Mannen( Scotch & Soda) Vrouwen (Maison Scotch) jongens 4 t/m 12 jr. (Scotch Shrunk) en meisjes 4 t/m 12 jr. (Scotch R'Belle).
Scotch & Soda wil de aankomende 10 jaar wereldwijd blijven groeien, creativiteit blijft belangrijk in de ontwikkeling en liefde voor het vak is zichtbaar in alle producten.


  Merkinnerlijk Scotch & Soda

Merkwaarden:             Modern. Aantrekkelijk. Betaalbaar. Trendy.

Merkmissie:                 Producten maken met een hoge kwaliteit, die ook nog eens betaalbaar zijn.

Merkpersoonlijkheid:   Amsterdam Couture. Less is more. Simplicity

Merkconcept:              Amsterdam Couture.