• Gratis parkeren
  • Op maat gemaakt
  • De koffie staat klaar
  • Vragen? Bel: 0523-615495
Vragen of hulp nodig? 0523-615495

Kleuren en prints voor de zomer van 2018

Door Kim Evers - 06 februari 2018 - Nuvelstijn Mode , Tips & Tricks , Trends


Hier vind je de mode kleuren voor de lente & zomer van 2018!


Creëer je eigen stijl, laat het uniek zijn voor jezelf en herkenbaar worden voor anderen. 
Meadowlark

De kleur meadowlark is een vrolijke kleur die mooi gecombineerd kan worden met de zomer kleuren emparado bruin, lime punch en blooming dahilia. 

 
 


Spring Crocus

De kleur spring corcus is een wat fellere roze kleur, die wat naar de paarse kant toe neigt. De kleur is mooi te combineren met de kleuren emperador bruin. 

 
 
 
Almost Mauve


De kleur almost mauve is een lichte kleur roze, ook wel oud-roze genoemd. De kleur is mooi te combineren met klassieke kleuren die je deze zomer veel tegen komt. 

 
 
  
 

Arcadia

De kleur arcadia staat symbool voor een landschap met planten en bloemen. De kleur is een mooie, helderen kleur groen. Deze kleur kan goed worden gecombineerd met de kleur little boy blue. 

 

 
 
 
 
Pink Lavender

De kleur pink lavender zit tussen de kleuren lila en roze in. Deze mooie zachte kleur is goed te combineren met blauw of met een lichter of donkerdere paars zoals de ultra violet, maar ook emparador bruin staat hier mooi bij. 


 
 
 
 
 
Blooming Dahlia

De kleur blooming dahlia is een zachter oranje-roze kleur die vernoemd is naar een bloeiende dahlia. Een prachtige zomerkleur die je mooi kan combineren met emparador bruin en chili oil. 


 
 
 
 

 
 
 
Cherry Tomato

De kleur cherry tomato is een felle rode kleur, die lijkt op de kleur van een tomaat. De kleur neigt een beetje naar het oranje en is daarom mooi te combineren met geel tinten. 


 
 

Limepunch

De kleur lime punch is een helder groen-gele kleur. Deze kleur is mooi te combineren met emperador bruin, rood, geel of als je hem iets apparter wil maken met chili oil.

 
 
 
Sailor Blue

De kleur sailor blue valt deze zomer onder de klassieke zomerkleuren, deze kleur is met veel kleuren te combineren, en kan doorgedragen worden in de winter, het is een wat hardere kleur maar kan mooi gecombineerd worden met de kleur coconut milk.

 
 
 
 
 
 
Harbor Mist

De kleur harbor mist valt deze zomer onder de klassieke zomerkleuren, deze kleur is met veel kleuren te combineren, en kan doorgedragen worden in de winter.  
 

 

 
Warm Sand

De kleur warm sand valt deze zomer onder de klassieke zomerkleuren, deze kleur is met veel kleuren te combineren, en kan doorgedragen worden in de winter, het is een warme zachter kleur. 

 

 
Coconut Milk

De kleur coconut milk valt deze zomer onder de klassieke zomerkleuren, deze kleur is met veel kleuren te combineren. De kleur neight naar de kleur off white.